Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
   
Active Search Results
 
Addthis
Bookmark and Share

SBB "ECU Not Found" Message

View previous topic View next topic Go down

SBB "ECU Not Found" Message

Post by sharkdreams on 4/22/2012, 10:00

Hello to All,

My name is Marc. I recently purchased a Chinese Silca SBB the following is the info on the screen.

Ver. (SW) : 29.02.123
Ver. (DB) : 33.02
Update : 06/2010
Type : FL

It is a fully loaded version. I can get it to come on properly and view all the different car brands, however when I hook it up to any brand of car with the OBD11 I get the same message over and over.
""ECU NOT FOUND"". Then I turn around and hook up my T300 machine to the same car and it works fine. I done this with Mazda, Ford and Jeep Vehicles all with the same results. There are a lot of Jeep Wranglers (Rental Cars) here on the island and I would like to use the Silca SBB in order to bypass the PIN CODE and Challenge/Response Codes that this machine is supposed to offer. It takes me awhile now to obtain Jeep/Chrysler Pin Codes from the dealer on the main island.

If anyone knows something I can try or if I'm doing something wrong then I would greatly appreciate the help.

Thank you in advance,

Marc

sharkdreams

Male Taurus Tiger
Posts: 1
Birthday: 1962-05-02
Join date: 2012-04-22
Age: 52
Location: Vieques Island, Puerto Rico

View user profile

Back to top Go down

Re: SBB "ECU Not Found" Message

Post by locksmif on 8/21/2012, 17:46

I have f ound that the sbb requires strong battery compared to other machines. Hook it up to a running car or a fully charged batter and it should work.

locksmif

Male Libra Tiger
Posts: 11
Birthday: 1950-09-29
Join date: 2011-10-05
Age: 64
Location: Milwaukee, WI

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum